Bergerslag
De Echte Bakker

Over ons

Wij zijn Echte Bakker Bergerslag en zijn gevestigd in Staphorst. Wij staan voor u klaar met het lekkerste brood en banket, elke dag vers gebakken van de beste ingrediënten.

Nieuwsgierig? Kom gerust eens langs in onze winkel. Wij staan voor u klaar!

Niet zomaar een bakker

Niet elke bakker kan zich zo maar Echte Bakker noemen. Om Echte Bakker te worden, heb je een flinke dosis passie voor het vak nodig en we moeten aan strenge eisen voldoen. Daarom zijn we ontzettend trots dat we dit logo aan onze bakkerij mogen verbinden.

Wij zijn bewezen kwaliteitsbakker

De producten die wij in onze bakkerij volgens eigen recept maken, worden het hele jaar door beoordeeld door het Nederlands Bakkerij Centrum. Hierbij wordt een strenge kwaliteitsnorm gehanteerd. Wordt de norm niet gehaald, dan mogen we het logo niet meer dragen.

Wij hebben oog voor u!

In onze winkel(s) letten we op alle details. Goede hygiëne en klantvriendelijkheid staan bij ons op nummer één. Boodschappen doen moet een beleving zijn, zodat u als tevreden klant weer naar huis gaat.

Wij worden elke dag nog beter!

De drang om de lat elke dag hoger te leggen, dat kenmerkt ons als Echte Bakker. Samen met onze collega’s blijven we in gesprek over het vak en leren we van elkaar. Zo kunnen we ons blijven onderscheiden en u de lekkerste producten bieden.  

Productontwikkeling

We maken ongeveer twee keer in de maand een nieuw product. In het kader van streekproducten, trend, tijd van het jaar of gewoon gezien bij een collega. De ene keer is het een nieuw broodsoort, de andere keer een lekkere schnitt, of soms iets heel speciaals zoals een Berner Wurstlsnack, een sjalottencracker of een Staphorster-hambroodje. Elke keer weer verrassend anders!

Bergerslag, De Echte Bakker

Ebbinge Wubbenlaan 5
7951 AA Staphorst
0522-462047
0522-464024
maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 21:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 07:30 - 17:00
zondag Gesloten