Index Background

Staphorster witte

Een heerlijk wit brood, bereid met echte witte bloem.

Staphorster fijn volkoren

Een lekker fijn tarwebrood, bereid met fijn gemalen volkorenmeel.

Staphorster grof volkoren

Zeer smaakvol brood met gebroken tarwe, rogge en volkorenmeel.

Staphorster meergranen

Een donkerbruin, zadenrijk brood bereid met volkorenmeel, zonnebloempitten, lijnzaad, pompoenpitten, speltmeel en de oergranen quinoa en amarant (rijk aan calcium, ijzer en eiwit).

Staphorster dubbeldonker

Een heel donker, zadenrijk brood met o.a. volkorenmeel, gepofte tarwe, zonnebloempitten, lijnzaad, mais, gerst en havervlokken.

Staphorster maisstoete

Een brood bereid met Hollands maismeel i.p.v. volkorenmeel. Vandaar de gele kleur en de wat zoetere smaak.

Staphorster verwennerij

Een superlekker broodje, bereid met volkorenmeel en als toevoeging stukjes ananas, papaja, kokos, appel, cashewnoten en walnoten. Een gezond, maar bovenal lekkere verwennerij door de vele zoete vruchten en noten. Tropisch genieten en dat uit Staphorst!

Staphorster vitaal

Een eerlijk en heerlijk Staphorster molenbrood, vezelrijk en boordevol lekkere en gezonde granen en zaden, die vele gezondheidsvoordelen opleveren waardoor je lichaam lekker vitaal blijft of wordt!

Staphorster oerstoete

Een heerlijke stoete bereid met oergranen zoals spelt en quinoa-tarwe. Bereid op de ouderwetse wijze, dat wil zeggen minimaal 1 dag rijpen en gebakken op de vloer.

Staphorster blonde

Woeste Knoeste

Een uniek donker meergranenstoete, boordevol granen en zaden. Dit brood bevat o.a. pompoenpitten, zonnebloempitten, lijnzaad en een vleugje cacao. Een bijzonder ingrediënt is de gepofte spelgraan. Dit zorgt voor een bite en is rijk aan hoogwaardige eiwitten, vitaminen, mineralen en spoorelementen. De Woeste Knoest is een echt mannenbrood, door de grote hoeveelheid pompoenpitten, wat goed is voor de prostaat.

Desembrood - Puur wit

De witte variant onder desembroden. Ons desembrood wordt bereid van volkorenmeel, zout, water, desem en heel veel tijd. 24 uur is dit brood(deeg) onderweg, voordat het als broodje uit de oven komt. Met zoveel liefde en tijd moet dit héérlijk zijn!

Desembrood - Meergranen

Meergranenbrood gemaakt van een desem & gist combinatie. Eigenlijk gewoon een brood van formaat verstopt in deze grote bol met die specifieke desemsmaak.

Desembrood - Gevuld

Nederlands kampioen 2017, ons winnende brood! Gevuld met cranberry's, walnoot, krenten en rozijnen. Volgens de keurmeesters werd ons brood gekenmerkt door de fijne smaak, aroma en perfecte kruim. De smaak was tongstrelend...

BergerslagBergerslagDe Echte Bakker
© 2023 Bergerslag